شيش طاوق الدجاج فى مطبخك
2 مشترك
M A S H Y :: ماشى شبابيك :: البيت بيتك :: الطبخ
صفحة 1 من اصل 1
شيش طاوق الدجاج فى مطبخك
المكونات الأساسيه ،،
صدور دجاج مخلي ...
صلصة طماطم ....
علبتين من الزبادي علي كيلو دجاج مخلي ..
وانتي بئه اظبطي كمية الصلصه والزبادي .علي حسب كمية الدجاج
تتبيله من الثوم +الفلفل +الملح + ولو تحبي حاجة خفيفه من الشطه اوكي ..
تبئه المكونات الاساسية عندنا هي دي بالظبط .....
ولو تحبي تضيفي كركم اوكي بس انا مش بحبه لذلك بكثر من الصلصه ..
بعدين بنروح ع الدجاج ونقطعه مكعبات متوسطة ... زي مااحنا شايفين ..
بعدين بحط الدجاج مع المكونات ( الصلصه والزبادي وتتبيله الثوم + ليمون _(ع حسب رغبتك ) .ونقلب كل المكونات مع بعضها ....
ونتركها في الثلاجه لمده يوم كاامل حتي تتجانس المكونات ... وتتشرب قطع الدجاج جميع المكونات .
واذا لم يكن لديك من الوفت فلايقل عن ساعة او ساعتين ..
في اليوم التاني بنحضر ..
شرائح فلفل وطماطم وقطع من البصل ...
ونقوم بوضع الدجاج في الستيك .. (اعواد الخشب ) مع
وضع قطع من الفلقل والطماطم والبصل بين كل قطعه والتانيه بشكل منسق حتي
تظهر بمظهر حلو ..
بالشكل ده
ثم نقوم باادخلها الفرن علي درجة حرارة متوسطة 200
درجة .. في صنيه مدهونه بالزيت 15 دقيقه علي كل الجمب الاول و15 ع الجمب
الثاني ...
ويمكن ان نشويها ع المشواه بالفحم او شواية البوتاجاز
.. كذلك يمكن وضع قطع من الخضار المحبب اليكي في صنية الشيش ..... ولكن
اضيفي كوب من الشوربه الساخنه عليه قبل ان تدخليها الفرن ..حتي يستوي
الخضار ....جيداا ....
ودا الشكل النهائي بتاعها ..
وبالعافيه ،،،
متنسوش تغسلو الاطباق ..
فراشة الربيع ™- فراشة المنتدى
-
عدد الرسائل : 1787
العمر : 30
المزاج :
الاوسمة :
احترام القوانين :
الوظائف :
تاريخ التسجيل : 09/02/2008
رد: شيش طاوق الدجاج فى مطبخك
على فكره دي الأ كله المفضله ليه
وأنا اعرف طريقة تحضير ها كمان
ههههههههههههههههههه
الموضوع جميل جدا
وانا استفدت منه كمان
تقبلي مروري
وأنا اعرف طريقة تحضير ها كمان
ههههههههههههههههههه
الموضوع جميل جدا
وانا استفدت منه كمان
تقبلي مروري
M A S H Y :: ماشى شبابيك :: البيت بيتك :: الطبخ
صفحة 1 من اصل 1
صلاحيات هذا المنتدى:
لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى